ALGEMENE VOORWAARDEN

Dit zijn de algemene voorwaarden van Loeze. Als je een bestelling plaatst of een overeenkomst hebt, geef je aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Loeze behoudt zich het recht om de algemene voorwaarden te wijzigingen.


Contactgegevens Loeze
Spoorstraat 19
5684 AA Best
Telefoon: 0645545036

E-mail: info@loeze.nl
Website: www.loeze.nl
KvK: 77029348
BTW: NL003137494B06
IBAN: NL62TRIO 0788874411


Overeenkomst
Er is sprake van een overeenkomst wanneer een particuliere klant een bestelling heeft geplaatst bij het Loeze. Er is sprake van een overeenkomst wanneer een zakelijke klant een getekende offerte heeft geretourneerd of een bestelling heeft geplaatst bij Loeze.


Prijzen
In onze webwinkel zijn alle prijzen gesteld in euro’s inclusief 21% BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Loeze heeft het recht om prijzen ten alle tijden te wijzigen. De nieuwe prijzen worden niet doorgevoerd voor reeds te leveren bestellingen. Eventuele heffingen voor bestellingen van klanten in het buitenland zijn voor rekening van de klant.

Na je bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Je betaling moet uiterlijk 7 dagen na plaatsing van de bestelling binnen zijn. Zo niet, dan houdt Loeze zich het recht voor om je bestelling te annuleren.


Levering
De plaats van levering is het adres dat de klant kenbaar heeft gemaakt in het bestelproces. Dit kan het factuuradres zijn, of een ander adres. Loeze streeft er naar om je bestelling binnen 24 uur na betaling te verzenden. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je hier ook een bericht van. Bestellingen worden altijd met Track & Trace verzonden.

Loeze is niet aansprakelijk voor beschadiging of zoekraken tijdens het leveren door de bezorgdienst. Wel doet Loeze er alles aan om een gepaste oplossing te vinden mocht hier sprake van zijn.


Product
Alle producten van Loeze zijn handgemaakt, op basis van natuurlijke ingrediënten. Loeze streeft er naar om producten zoals weergegeven op de website te leveren. Door het ambachtelijke proces kan het zijn dat een product afwijkt (kleur, gewicht). Door het rijpingsproces van zeep is het gewicht van de zeep veranderlijk.


Cadeau
Als je de bestelling graag cadeau geeft, geef dit dan in de bestelnotities. Wij maken er graag iets moois van.


Aansprakelijkheid
Loeze is niet aansprakelijk voor letsel of schade dat is ontstaan door onjuist gebruik van de producten. Producten van Loeze zijn niet geschikt voor consumptie. In de productomschrijving op de website wordt aangegeven hoe je het product dient te gebruiken. Er wordt bij zeep met etherische oliën aangeraden om de zeep eerst te testen op een klein stukje huid wanneer je een gevoelige huid hebt of nog nooit eerder een zeep hebt gebruikt met een etherische olie. Zeep is geen medicijn. Raadpleeg altijd je arts bij huidklachten.


Herroepingsrecht
Het herroepingsrecht geldt voor particuliere klanten die bij Loeze een bestelling hebben geplaatst. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na de dag van ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourverzendkosten van jouw adres naar Loeze zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan het Loeze geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@loeze.nl. Een uitzondering op het recht van herroeping zijn gepersonaliseerde bestellingen.


Bestelling is foutief
We doen er alles aan om jouw bestelling zonder gebreken bij jou te bezorgen. Indien blijkt bij levering dat het afgeleverde product verkeerd of niet compleet is, dien je dit vóór het retourneren van je bestelling, te melden bij Loeze via info@loeze.nl. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten kunnen uiterlijk tot maximaal 14 werkdagen na levering aan Loeze per mail worden gemeld. Terugzending van het product dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief eventuele toebehoren) en in nieuwstaat verkerend. Wanneer het product is gebruikt na constatering van een gebrek of bezwaar, doet dit recht tot reclamering en terugzenden volledig vervallen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen veertien dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds retour ontvangen is.

Let op: wanneer een bestelling retour komt naar Loeze door het opgeven van een fout adres, vragen wij om de verzendkosten te betalen voor het nogmaals opsturen van de bestelling.


Privacy
De persoonlijke gegevens die je opgeeft bij het plaatsen van een bestelling worden door Loeze uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van je bestelling. Indien je ook de nieuwsbrief wilt ontvangen kan je je hier apart voor opgeven. In geen geval verstrekken wij je gegevens aan derden.


Copyright & wederverkoop
Beeld en tekst van de website www.loeze.nl mogen alleen met toestemming van Loeze worden gebruikt, ter promotie van Loeze. Voor een maatwerk order kun je contact opnemen via info@loeze.nl. Ook voor inkoopprijzen en wederverkoop-orders kun je contact met ons opnemen. Producten van Loeze mogen enkel worden doorverkocht in de originele verpakking, tenzij anders overeengekomen.


Vragen, opmerkingen of klachten
Heb je een vraag, opmerking of klacht? Stuur een mail naar info@loeze.nl. Loeze doet er alles aan om jouw vraag, opmerking of klacht zo snel mogelijk en met aandacht in behandeling te nemen.

Type-, zet- en drukfouten op deze website, verpakkingen en promotiemateriaal zijn voorbehouden.